Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θωμάκος στα panionianea.gr: «Πετύχαμε έναν άθλο!»

Για την φετινή μεγάλη επιτυχία με την παραμονή του Πανιωνίου στην Α1 Πόλο μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Γιάννης Θωμάκος. Συ...

Για την φετινή μεγάλη επιτυχία με την παραμονή του Πανιωνίου στην Α1 Πόλο μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Γιάννης Θωμάκος.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο έμπειρος αθλητής και αρχηγός του Ιστορικού χαρακτήρισε «άθλο» αυτό που κατάφεραν οι κυανέρυθροι, τηρουμένων των προβλημάτων που αντιμετώπισαν και των αναλογίων, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που είχε η ομάδα και πέτυχε την παραμονή της.

Παράλληλα, μίλησε για την στήριξη του κόσμου και κυρίως των Πανθήρων προς το τμήμα, αλλά και για την προσωπική του απόδοση την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Θωμάκος στα panionianea.gr:

Για την φετινή σεζόν: «Ήταν η πιο δύσκολη και αγχωτική χρονιά των τελευταίων χρόνων, στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα όσον αφορά τη παραμονή στην ιστορία της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. Έληξε, όμως, πολύ ευχάριστα και με έντονο το αίσθημα της ικανοποίησης, αφού καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο που είχαμε θέσει απ την αρχή, την παραμονή στη κατηγορία. Επίσης μας χαροποίησε ιδιαίτερα εκτός από τη παραμονή το γεγονός ότι χαρακτηριστήκαμε ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Για το μέγεθος της επιτυχίας: «Σύμφωνα με την εμπειρία μου αυτό που πέτυχε ο Πανιώνιος φέτος ήταν ένας “άθλος”, ένα μοναδικό επίτευγμα. Με ρόστερ 3-4 έμπειρων παιχτών και τους υπόλοιπους παίχτες από την ομάδα των νέων και με το πιο χαμηλό μπάτζετ της κατηγορίας ήταν λογικό να μας χαρακτηρίσουν φαβορί για τον υποβιβασμό στην αρχή της χρονιάς κυρίως λόγω της απειρίας, αλλά εμείς καταφέραμε το ακατόρθωτο και τους διαψεύσαμε όλους. Για να το πετύχουμε αυτό έπαιξαν το ρόλο τους οι εξής παράγοντες:

Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και είπαμε με μπροστάρη τον προπονητή Αλέκο Βάσσο ότι θα δουλέψουμε σκληρά, σοβαρά και επαγγελματικά στις προπονήσεις όπως και κάναμε.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό, ήμασταν μια παρέα που έπαιζε ο ένας για τον άλλον, η ομαδικότητα έφτασε σε πολύ ψηλά επίπεδα όπως και η αφοσίωση προς το στόχο.

Βλέπαμε κάθε αγώνα σαν τελικό και είχαμε πολύ ενέργεια, πάθος, ψυχή, αποφασιστικότητα, θέληση για τη νίκη. Δεν παρατήσαμε ούτε μια φάση και πάντα δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ότι με όλες τις ομάδες πλην των τριών πρώτων όλα τα ματς να είναι ντέρμπι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο κόσμο μας που στάθηκε δίπλα μας και βοήθησε τα μέγιστα σε όλα τα εντός έδρας (αλλά και σε κάποια εκτός όπως τον αγώνα με τη Γλυφάδα στο Φάληρο και μάλιστα υπό καταρρακτώδη βροχή)και γι’ αυτό του αξίζει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Ειδικά στους φανατικούς οπαδούς μας, τους Πάνθηρες, που χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε οι οποίοι δημιούργησαν σε πολλά ματς εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και μας έδωσαν ώθηση για να πάρουμε πολλά θετικά αποτελέσματα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ετσι μπορούμε να πούμε ότι είχαμε την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος αφού σε όλα τα ματς το «Αρτάκης» ήταν γεμάτο. Αυτοί ήταν οι πιο σημαντικοί λόγοι που καταφέραμε το μοναδικό αυτό επίτευγμα και γι’ αυτό αξίζουν σε όλους τους συντελεστές πολλά συγχαρητήρια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξα το καλύτερο πόλο των τελευταίων χρόνων μετά και τον τραυματισμό μου στη μέση. Είχα κάποια πολύ καλά ματς και χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα την μεγάλη μου αγάπη να πετύχει το στόχο της. Τώρα θέλει πολύ προσοχή για το μέλλον του τμήματος. Να μην ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος, να μη χρειαστεί ποτέ ξανά η ομάδα να κινδυνεύσει να πέσει και γενικά να καταλάβουμε ότι ο πρωταθλητισμός θέλει επαγγελματισμό απ’ όλους και καλύτερη οργάνωση γιατί οι συνθήκες υπάρχουν και σύμφωνα με την εμπειρία μου ο Πανιώνιος μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια