Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χειρουργήθηκε ο Κωστάκης - Τι είπε στα panionianea.gr

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο Χάρης Κωστάκης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου ήταν ο μεγάλ...

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο Χάρης Κωστάκης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου ήταν ο μεγάλος άτυχος στο φιλικό παιχνίδι της Μ. Τρίτης με τον Ιωνικό, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, με την μαγνητική τομογραφία να δείχνει πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό κέντρο Π. Φαλήρου και πλέον αναμένεται η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου 6 μήνες!

«Θα επιστρέψω δυνατός...»

Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον Κωστάκη, ο οποίος αν και αισθάνεται άτυχος γι' αυτό που του συνέβει, δεν το βάζει κάτω δηλώνοντας πως πλέον σκέφτεται μόνο την στιγμή που θα επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική... δράση.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Χρήστο Δάρα, αλλά και τους Κυριάκο Σκούρα, Αντώνη Μανίκα για το "ζεστό" ενδιαφέρον που έδειξαν.

Αναλυτικά όσα μας είπε: "Αρχικά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Έκανα την επέμβαση, όλα πήγαν καλά και αύριο (Μ. Πέμπτη) παίρνω εξιτήριο. Μετά χρειάζεται ξεκούραση για κάποιο διάστημα μέχρι να αρχίσω με την αποκατάσταση. Σίγουρα νιώθω άτυχος που συνέβη αυτό κυριολεκτικά πριν το τέλος της σεζόν. Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Έγινε και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω δυνατός".

Συμπληρώνοντας, ο 24χρονος άσος τόνισε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας κ. Δάρα και στον κ. Σκούρα που αν και βρίσκεται στο εξωτερικό έδειξε έντονο ενδιαφέρον και επικοινώνησε τόσο με τον γιατρό όσο και μαζι μου. Επίσης ευχαριστώ και τον κ. Μανίκα για το ενδιαφέρον του".

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια