Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στο χέρι μας να πάμε καλά στα πλέι οφ»

Την μέχρι τώρα εμπειρία του στον «Ιστορικό» σχολίασε ο Κέβιν Λάνγκφορντ, επισημαίνοντας ότι: «Η εμπειρία μου στον Πανιώνιο είναι πολύ καλ...

Την μέχρι τώρα εμπειρία του στον «Ιστορικό» σχολίασε ο Κέβιν Λάνγκφορντ, επισημαίνοντας ότι: «Η εμπειρία μου στον Πανιώνιο είναι πολύ καλή. Βρίσκομαι σε μια ομάδα, που θέλει να πετυχαίνει νίκες σε κάθε αγώνα και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι μέχρι τώρα από την πορεία μας. Στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έχουμε πετύχει τον στόχο μας, να νικάμε. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, αλλά οι ήττες που γνωρίσαμε είναι χρήσιμα μαθήματα για μια καινούργια ομάδα όπως η δική μας. Προσωπικά αγωνίστηκα για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και η συμμετοχή μου σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το Eurocup, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της κυανέρυθρης ΚΑΕ ο Αμερικανός άσος.

Ποιοι είναι οι στόχοι του «Ιστορικού» στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των κανονικής περιόδου (με αντίπαλους τον Απόλλωνα Πάτρας στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 24 Απριλίου και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το Σάββατο 3 Μαΐου) και στα πλέι οφ της Α1; «Ο στόχος της ομάδας μας από την αρχή της σεζόν είναι να νικάμε σε κάθε ματς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και έως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Είναι στο χέρι μας να παίξουμε καλά στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια