Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είναι έτοιμη η νέα γενιά»

Την πίστη του πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Πανιωνίου μπορούν να ανταπεξέλθουν και να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα στη νέα αγ...

Την πίστη του πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Πανιωνίου μπορούν να ανταπεξέλθουν και να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Γιάννης Παυλόπουλος.

Το ρόστερ των κυανέρυθρων θα αλλάξει ριζικά την επόμενη σεζόν, καθώς πολλοί από τους παίκτες που φέτος ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να "τρομάζει" τον Γιάννη Παυλόπουλο, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε  πως οι ποδοσφαιριστές της Κ20 εφόσον πλαισιωθούν από έμπειρους παίκτες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά άμεσα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Υπεύθυνου των κυανέρυθρων Ακαδημιών στην εφημερίδα sportday.

Μπορεί η νέα γενιά να «κολυμπήσει» στα βαθιά;

«Είναι έτοιμη. Τολμώ να πω ότι η τωρινή Κ20 είναι, ίσως, η πιο ποιοτική που είχαμε ποτέ στον σύλλογο! Επίσης, αυτά τα παιδιά είχαν την τύχη να δουλέψουν τον τελευταίο χρόνο με τον καλύτερο προπονητή που είχαμε ποτέ, τον Δημήτρη Τερεζόπουλο».

Συνηθίζεται οι μεγάλοι να «τραβούν» τους μικρούς. Οι μικροί μπορούν να σταθούν με επιτυχία μόνοι τους;

«Δεν θα έχουν πρόβλημα! Φυσικά, όμως, και θα χρειαστεί η συνδρομή κάποιων έμπειρων παικτών για να δημιουργηθεί ένα σύνολο, το οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί».

Δεν ανησυχείτε για τίποτα;

«Η αγωνία μου αφορά τη διαχείριση της νέας γενιάς. Τα τελευταία χρόνια έφυγαν παίκτες με ταλέντο, αλλά στα ταμεία του Πανιωνίου μπήκε ένα πολύ μικρό μέρος της αξίας των παιδιών. Ευελπιστώ την ταλαντούχα καινούργια φουρνιά να τη διαχειριστεί και να την αξιοποιήσει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης! Με όποιον τρόπο κρίνει. Εάν το κάνει, τότε είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος έχει μέλλον. Αν αυτά τα παιδιά τα διαχειριστούν άλλοι άνθρωποι, χωρίς ειδικό βάρος, τότε λυπάμαι, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα καλό».

Τελικά, ο κοινός παρονομαστής στην Πλατεία παραμένει ο κ. Τσακίρης...

«Ας έρθει να επιβλέπει μόνο τη διαδικασία παραγωγής. Οχι κατ' ανάγκη πρόεδρος».

2 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ Κ20 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ Η ΘΑ ΕΛΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμη η νεα γενια που θα παει σε Μελισσανιδη Μαρινακη χωρις να παρει μια η ΠΑΕ.Τουλαχιστον θα αντα μειφθουν οι εθελοντες παραγοντες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή