Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... απαραίτητος Μητρόπουλος!

Κάτι παραπάνω από... απαραίτητος ήταν ο Παύλος Μητρόπουλος για τον Ιστορικό την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Ο 2...

Κάτι παραπάνω από... απαραίτητος ήταν ο Παύλος Μητρόπουλος για τον Ιστορικό την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ήταν το "μηχανάκι" του Πανιωνίου στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Έτρεχε, μάρκαρε και όποτε χρειαζόταν δημιουργούσε κιόλας παιχνίδι για την ομάδα.

Με τα κυανέρυθρα μέτρησε 2564 λεπτά συμμετοχής σε 29 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκμ αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ιστορικού.

Ο Μητρόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία και σε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό και ΑΕΚ, την φετινή αγωνιστική περίοδο φάνηκε πολύ πιο ώριμος στο παιχνίδι του, βοηθώντας σημαντικά τον Πανιώνιο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, καθώς μπαίνει σε όλες τις μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο και αυτό όπως είναι λογικό του έχουν κοστίσει και κίτρινες κάρτες.

Ενδεικτικό είναι πως βρίσκεται πρώτος στην σχετική κυανέρυθρη λίστα, έχοντας "κιτρινιστεί" 12 φορές.

Όπως και να έχει αν τελικά ο Μητρόπουλος υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Χρήστος Δάρας, τότε θα είναι μία σημαντική κίνηση από την διοίκηση του συλλόγου, καθώς ένας πολύτιμος παίκτης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιστορικό.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια