Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαψεύδουν για Μητρόπουλο

Τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Παύλο Μητρόπουλο να έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό ...

Τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Παύλο Μητρόπουλο να έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό διαψεύστηκαν το βράδυ της Τρίτης (15/04).

Πιο συγκεκριμένα, από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού ξεκαθάριζαν αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μητρόπουλο. Δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον». Οι "Πειραιώτες"  διευκρίνιζαν πως δεν τους απασχολεί καθόλου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει και κανένα ζήτημα περί συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή.

Να σημειώσουμε πως ο Μητρόπουλος το Καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, από τον οποίο είχε δοθεί δανεικός φέτος στον Πανιώνιο.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος είχε δηλώσει πριν λίγα 24ωρα στα panionianea.gr, σχετικά με το μέλλον του, τα εξής: «Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα παρά μόνο να ηρεμήσω από αυτή την δύσκολη χρονιά. Περιμένω βέβαια και τις εξελίξεις με την νέα διοίκηση στην ομάδα και εννοείται ότι θα μιλήσω μαζί τους. Με την συγκεκριμένη διοίκηση τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, γιατί είναι άνθρωποι αξιόπιστοι που αγαπάνε τον Πανιώνιο. Οπότε ναι, είμαι θετικός (σ.σ. στο να συνεχίσει στον Πανιώνιο)».

Δεν υπάρχουν σχόλια