Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει Ολυμπιακό ο Κούρντι;

Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Αμίρη Κούρντι και τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη...

Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Αμίρη Κούρντι και τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (16/04).

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Γαύρος" αναφέρει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει προσελκύσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της ομάδας του "Λιμανιού" και εντός των προσεχών ημερών θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Μένει να φανεί αν τα εν λόγω σενάρια ανταποκρίνονται στην αλήθεια ή όχι.

Να υπενθυμίσουμε πως χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν και τον Μητρόπουλο να έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, ωστόσο από την πλευρά των "Πειραιωτών" διέψευδαν την εν λόγω είδηση, τονίζοντας πως δεν ενδιαφέρονται για τον 24χρονο αμυντικό μέσο του Πανιωνίου.

4 σχόλια

  1. καλο σκαουτερ εχει ο γαυρος...μπραβο κοβει το ματι τους!!!στον αγυριστο παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορει οτσακιρης να κρατήσει καποια νεα παιδιά για να μην τους παρουν τζαμπα;; Ας κρατησει και τα δικαιώματα ως εγγυηση για να μη χασει και τα λεφτα!! Και οταν τους πουλησει να παρει τα λεφτα του πισω.Αντι να τα τρωει με το καθε κοθονι ας κανει κατι που θα πιασει τοπο. Να δούμε και τις διαθεσεις του ρε παιδια μη φαμε παλι παραμυθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους!!!!! Γαυροι ή μας τρωλαρετε ή ειστε αμπαλοι εντελως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oλοι αυτοι ειχαν συμβολαια με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ αλλα οι σωτηρες του εξυγιαντη προεδρου που τους ειχαν αφησει απληρωτους για να μην φυγουν τα παλλικαρια και πεση η ομαδα τον Δεκεμβριου για να γλητωσουν τα τομαρια τους μειωσαν τα συμβολαια και τωρα φευγουν ολοι τζαμπα αυτοι οι γελοιοι παραγοντες ειναι αιτια που εφεραν την αγαπημενη μας ομαδα σε αυτη την κατασταση και δεν ενδιαφερετε κανενας επενδυτης να πλησιαση εδω ο ΑΠΟΛΛΩΝ ενω επαισε Β εθνικη διαβαζω αμεσως οτι ενδιαφερετε ο Μονεμβασιωτης του ΒΕΝΕΤΗ να τον αγοραση ομαδα με 20 γυρολογους και εμας ενω ειχαμε τοσα ταλεντα στην ομαδα πως γινετε και δεν ειχε ενδιαφερθη κανεις μηπως το μαγαζυ ηταν γωνια και δεν ηθελαν καποιοι να το εγκαταλειψουν και να χασουν το μελη γιαυτο γυρναγαν με σιδερικα στα αποδυτηρια ??????????? Ευχομαι αυτες της Αγιες μερες να βρεθη και για την ομαδαρα μας ενας επενδυτης.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή