Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχολογικές «ντόπες» από Πάνθηρες σε παίκτες!

Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας θέλησαν να ανεβάσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου, μετά την ήττα στο "Κλ. Βικελίδης" από το...

Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας θέλησαν να ανεβάσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου, μετά την ήττα στο "Κλ. Βικελίδης" από τον Άρη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, περίπου 50 Πάνθηρες περίμεναν στο προπονητικό κέντρο της Βάρης να επιστρέψει η αποστολή από την Θεσσαλονίκη και στην κουβέντα που είχαν με τους ποδοσφαιριστές τους τόνισαν -μεταξύ άλλων- πως είδαν και αναγνώρισαν την προσπάθεια και το πάθος που κατέβαλαν στο γήπεδο και τους παρότρυναν να συνεχίσουν έτσι για να σωθεί η ομάδα.

Παράλληλα, τους διαβεβαίωσαν πως θα είναι στο πλευρό τους και θα τους στηρίξουν δυναμικά από εδώ και πέρα, γιατί αυτή τη στιγμή έχει σημασία η σωτηρία του συλλόγου.

"Αφήστε στην άκρη τις μεταγραφές και ματώστε την φανέλα για τον Πανιώνιο. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα σας και θα είμαστε κοντά σας από εδώ και πέρα να τα αντιμετωπίσουμε μαζί. Αν όμως καταλάβουμε ότι κάποιος κάνει κακό στην ομάδα και αδιαφορεί θα μας βρει απέναντι του", ήταν κάποια ακόμα λόγια των οπαδών προς τους κυανέρυθρους.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές είδαν με ικανοποίηση αυτή την κίνηση των οπαδών και το μόνο παράπονο που εξέφρασαν ήταν πως έχουν μείνει μόνοι τους και θέλουν να έχουν την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον Πανιώνιο σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πλέον άπαντες αναγνωρίζουν πως πρέπει να υπάρξει συσπείρωση, ώστε αγωνιστικά η ομάδα να καταφέρει να σηκώσει και πάλι κεφάλι και φυσικά να αποφύγει τις... περιπέτειες!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Χιλια μπραβο σε αυτους τους Πανθηρες που οπως γραφη το παραπανω ρεπορταζ παρα το προχωρημενο της ωρας πηγαν στο προπονητικο κεντρο για να εμψυχωσουν τους παικτες ,παιδια συνεχιστε ετσι να βοηθησετε τους απειρους παικτες μας να εχουν ψυχολογια γιατι αυτοι θα παιξουν για να σωσουν την ομαδα να καταλαβουν οτι εσεις ειστε κοντα τους ειμαι συγουρος οτι ολοι μαζυ θα τα καταφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ?ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή συνέχεια Πάνθηρες αδέρφια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον εσύ κοιμάσαι και δεν διάβασες την ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξυπνιε αφου εγραψα πρωι για ανακοινωση βγηκε μεσημερι απο καποιους γρηγορους.ΚΑλη ΣΟΥ ΜΕΡΑ και να ξυπνας πιο νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή