Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρος ξεσηκωμός ενόψει ημιτελικού!

Ο μπασκετικός Πανιώνιος την Κυριακή (22/12) δίνει για πολλούς το ματς της χρονιάς στο Αλεξάνδρειο, καθώς στον ημιτελικό κόντρα στον Άρη διεκ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος την Κυριακή (22/12) δίνει για πολλούς το ματς της χρονιάς στο Αλεξάνδρειο, καθώς στον ημιτελικό κόντρα στον Άρη διεκδικεί μετά από πολλά χρόνια την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου.


Άπαντες στο στρατόπεδο των κυανέρυθρων γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα δείξει την ανωτερότητα της κόντρα στους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης και θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Σήμερα, παρασκευή (19/12), ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του θα πραγματοποιήσουν, ουσιαστικά, την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς του Αλεξάνδρειου και το παρών στο κλειστό της Αρτάκης ετοιμάζονται να δώσουν πολλοί φίλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι θέλουν να "ντοπάρουν" ψυχολογικά τους κυανέρυθρους.

Το ραντεβού των οπαδών του Ιστορικού έχει δοθεί για τις 16:15-16:30 στο γήπεδο μπάσκετ του Πανιωνίου (σ.σ. Αρτάκης), όπου οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να κάνουν εξέδρα... ντέρμπι, εμψυχώνοντας όσο περισσότερο γίνεται τους παίκτες του συλλόγου!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια