Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάντμπολ: Ο Αντώνης Κατσαράς στα panionianea.gr

  Ο προπονητής χάντμπολ του Ιστορικού, Aντώνης Κατσαράς, μίλησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Πήγασο Κυψέλης στα panionianea....

 

Ο προπονητής χάντμπολ του Ιστορικού, Aντώνης Κατσαράς, μίλησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Πήγασο Κυψέλης στα panionianea.gr.


Αναφέρθηκε στο παιχνίδι και την έκβαση του καθώς και στους στόχους της ομάδας, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου.

Σχετικά με το παιχνίδι ο κ. Κατσαράς δήλωσε: «Επειδή ήταν πρεμιέρα ήμασταν αρκετά αγχωμένοι, μπορούμε να παίξουμε αρκετά καλύτερα. Το επίπεδο των δύο ομάδων είναι τελείως διαφορετικό, έχουμε δώσει δώδεκα φιλικά και έχουμε παίξει πολύ καλύτερο χάντμπολ, όμως, σημασία έχει ότι καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη.»

Όσο για τους στόχους της ομάδας και για τον αν είναι εφικτή η άνοδος, ανάφερε: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άνοδο γιατί μπαίνουμε μια φορά την βδομάδα ή και λιγότερο σε γήπεδο με μπάλα , σήμερα όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι θα είδαν αρκετά σουτ να καταλήγουν στον τερματοφύλακα πράγμα που οφείλεται καθαρά στην επαφή με το γήπεδο. Με μία φορά την βδομάδα προπόνηση με μπάλα δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Θεωρητικά είμαστε στις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Πιστεύω, όμως, πως κάποια στιγμή θα πληρώσουμε την έλλειψη προπόνησης. Υπάρχει θέληση και καθημερινή προσπάθεια από τα παιδιά που κάνουν συνέχεια στίβο και βάρη όμως δεν πιάνουν μπάλα σε γήπεδο.

Τέλος ο κ. Κατσαράς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου: « Ως Πανιώνιοι οι περισσότεροι από την ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Τα παιδιά που παίζουν είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας από τα μικρότερα τμήματα και σε κάθε παιχνίδι παίζουνε για την φανέλα και την νίκη.

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια