Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος στα panionianea.gr: «Δεν δυσκολεύτηκα για Πανιώνιο»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο δυναμικός αμυντικός μέσος, Παύλος Μητρόπουλος. Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης ...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο δυναμικός αμυντικός μέσος, Παύλος Μητρόπουλος.

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης

O 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ με την φανέλα της ΑΕΚ, μίλησε –μεταξύ άλλων- για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, για την έως τώρα προετοιμασία των κυανέρυθρων, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, ενώ θέλησε να περάσει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Ιστορικού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Μητρόπουλου στα panionianea.gr

-Παύλο νέος «σταθμός» στην καριέρα σου ο Πανιώνιος. Πες μου για την επιλογή σου να έρθεις στον Ιστορικό…

«Όλοι ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι ο Πανιώνιος και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση να έρθω στον σύλλογο. Είχα μία καλή σεζόν στην ΑΕΚ όπου ήμουν δανεικός από τον Παναιτωλικό, δεν υπήρχαν και οι καλύτερες σχέσεις με τα μέλη του Παναιτωλικού και για το καλό το δικό μου ήρθα δανεικός σε μία σημαντική ομάδα που ανταποκρίνεται και στις φιλοδοξίες μου».

-Είσαι ευχαριστημένος που θα φορέσεις την κυανέρυθρη φανέλα;

«Σίγουρα. Ο Πανιώνιος εκτός από μεγάλη και ιστορική ομάδα είναι και σκαλοπάτι για κάποιον ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει στην Εθνική ή να φύγει στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και για να μείνει δέκα χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο δεν θα έχει πρόβλημα».

-Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι πως την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα ήταν πιο υποβαθμισμένο από τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος νομίζω πως και με τις ομάδες που ανεβήκαν θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Εκτός από 4-5 ομάδες οι υπόλοιπες βράζουν στο ίδιο καζάνι και θα υπάρχουν πολλά αμφίρροπα παιχνίδια».
-Πως πάει έως τώρα η προετοιμασία;

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε έναν πολύ καλό γυμναστή, ο καινούργιος προπονητής είναι λάτρης της πειθαρχίας και της τακτικής και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα δέσει η ομάδα και το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι χρόνος».

-Τι είναι αυτό που προσπαθεί να σας περάσει ο κ.Παντελής;

«Θέλει να είμαστε όσο πιο απλοί γίνεται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να είμαστε όσο περισσότερο γίνεται συμπαγείς στην άμυνα».

-Ο στόχος που έχετε θέσει για τη νέα σεζόν;

«Θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται και να παίξουμε την μπάλα που θέλουμε. Βέβαια ο στόχος είναι η γρήγορη παραμονή».

-Τον περσινό Πανιώνιο τον είχες παρακολουθήσει;

«Είχα παίξει και αντίπαλος πέρυσι με τον Πανιώνιο. Από όσο θυμάμαι είχε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά η ομάδα στο πρωτάθλημα. Κατάφερε αυτό που ήθελε γρήγορα. Στη συνέχεια είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα , όμως η ομάδα είχε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έτσι μπόρεσε να μείνει εύκολα στην κατηγορία».
-Ο προσωπικός σου στόχος με τον Πανιώνιο φέτος;

«Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Πανιώνιο, να κάνω όσο καλύτερη χρονιά γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει του στόχους της».

-Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο της ομάδας;

«Η ομάδα διαθέτει πολλά νεαρά παιδιά και σίγουρα αυτό που χρειάζεται από τον κόσμο του συλλόγου είναι στήριξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια