Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

To Elite Volleyball Camp στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ELITE VOLLEYBALL CAMP θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου. Μετά από μία απολύτως επιτυχη...

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ELITE VOLLEYBALL CAMP θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου. Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση το 2012 το team του ELITE VOLLEYBALL CAMP προετοιμάζεται για ακόμα καλύτερη χρονιά με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερη προπόνηση.


Head Coach και του φετινού Camp θα είναι ο βοηθός στην Εθνική Γυναικών Κυριάκος Καμπερίδης.

Το ELITE VOLLEYBALL CAMP προσπαθώντας να στηρίξει τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο camp διεύρυνε την προπονητική περίοδο κατά μία μέρα κάνοντας πλέον ένα 7ημερο πρόγραμμα διατηρώντας το κόστος συμμετοχής στα περσινά επίπεδα και παρέχοντας τις ίδιες υπηρεσίες στους συμμετέχοντες (ασφάλιση, σίτιση, ρουχισμό, παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού, παρουσία φυσικοθεραπευτή).

Το ELITE VOLLEYBALL CAMP απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες από 12 ετών που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την περίοδο του καλοκαιριού βελτιώνοντας βασικές τεχνικές και δεξιότητες.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του camp http://www.elitevolleyballcamp.gr/ ή στην επίσημη σελίδα του camp στο facebook.

Τηλέφωνα πληροφοριών : 2109339976, 6932786014
Fax υποβολής αιτήσεων : 2109323550

Δεν υπάρχουν σχόλια