Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιος είναι ο Μαρουκάκης!

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου, είναι 23 ετών και αγωνίζεται σ...

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου, είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Αν και -όπως είπαμε- διανύει μόλις το 23ο έτος της ζωής του, μετράει ήδη έξι χρόνια στην ομάδα της Καλλιθέας, με την οποία και αγωνίστηκε σε Β' και Γ' Εθνική.

Τις τρεις τελευταίες σεζόν είχε γεμάτες χρονιές με τους "κυανόλευκους", ενώ και η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα ήταν αρκετά καλή.

Είναι αρκετά ψηλός και δυνατός και η παρουσία του γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Είναι αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά "βαρύ φορ" και "επιθετικός περιοχής".

Είναι ιδιαίτερα ικανός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ και επαφή του με την μπάλα είναι αρκετά καλή, αφού λόγω και του όγκου του δύσκολα μπορεί κάποιος αμυντικός να του πάρει την μπάλα. Επίσης διαθέτει δυνατό σουτ, με το μειονέκτημα του να είναι πως υστερεί στον τομέα της ταχύτητας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ήταν στην τοπική ομάδα της Λήμνου (από όπου και κατάγεται), Κεραυνό Αγ. Δημητρίου, ενώ στην ηλικία των 17 που κατέβηκε στην Αθήνα έγινε ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, στην οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα

Σεζόν  Ομάδα Συμ.  Γκολ
07/08  ΚΑΛΛΙΘΕΑ   0 0
08/09  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  22 4
09/10  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  26 8
10/11  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  29 6
11/12  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  34 10
12/13  ΚΑΛΛΙΘΕΑ  32 8

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Παιχταρας αλλα δυστροπος χαρακτηρας με εφεση στις κοκκινες.Θα παιζουν εναλαξ με Καπανταη .Οι δυο τους μπορει μαζι να συμπληρωσουν και μιση ντουζινα αποβολες του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή