Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτοκτονία στο Ρέθυμνο!

Του Πάνου Κατσούλα... Έτσι όμως δε θα διατηρηθούν τα κεκτημένα! Λοιπόν ας επιχειρήσω μερικές σύντομες επισημάνσεις. Τόσα λάθη μαζεμένα κ...

Του Πάνου Κατσούλα...

Έτσι όμως δε θα διατηρηθούν τα κεκτημένα!

Λοιπόν ας επιχειρήσω μερικές σύντομες επισημάνσεις. Τόσα λάθη μαζεμένα και μάλιστα από έμπειρους καλαθοσφαιριστές δεν δικαιολογούνται (π.χ. βλέπε Μπατής).


Επίσης ναι μεν ο Παππάς είναι παιχταράς, δεν είναι όμως Μάικλ Τζόρνταν ούτε Λεμπρόν Τζέιμς και επιπλέον αγωνίζεται σ' ένα άθλημα που είναι ομαδικό! Κάποιος πρέπει να του επισημάνει ότι δεν μπορεί να τα βάζει με όλη την αντίπαλη ομάδα, ιδίως όταν αυτή έχει αμερικανούς, που πηδάνε σαν τσίτα! Είναι γνωστό ότι στον Πανιώνιο υπάρχει έλλειμμα στους αμερικανούς, εξαίρεση αποτελεί ο Πέιν.

Τέλος έχει αποδειχθεί ότι όταν ο Γιάνκοβιτς δεν είναι στη μέρα του και σήμερα δεν ήταν, συνήθως ο Πανιώνιος χάνει! Η τελευταία επισήμανση δεν αποδεικνύει ότι όταν κερδίζει ο Πανιώνιος η νίκη οφείλεται μόνο στον Γιάνκοβιτς. Είπαμε ότι το σπορ είναι ομαδικό και η συμβολή στην επιτυχία ή την αποτυχία είναι συλλογική ανεξάρτητα αν κάποιοι έχουν καλύτερη ή χειρότερη απόδοση από κάποιους άλλους.

Παρά ταύτα ο Πανιώνιος εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα και αν δεν επαναλάβει τα σημερινά παιδαριώδη λάθη, τότε θα βγει 3ος! Διαφορετικά φέτος η χρονιά θα είναι εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια