Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντύνεται στα «κυανέρυθρα» ο Μαρουκάκης!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφικής κίνησης ενόψει της νέας σεζόν φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορ...

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφικής κίνησης ενόψει της νέας σεζόν φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματθαίος Μαρουκάκης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με την Καλλιθέα, βρίσκεται μία ανάσα από την "μετακόμιση" του στην Πλατεία.

Ο 23χρονος επιθετικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League με τον σύλλογο του "Ελ Πάσο", ενώ ήταν και ο δεύτερος σκόρερ των "κυανόλευκων" πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, πρόσφατα το όνομα του είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, αλλά και άλλες ομάδες τόσο της Σούπερ Λιγκ όσο και της δεύτερης κατηγορίας τον είχαν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο νεαρός άσος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει την φανέλα του Ιστορικού, αφού -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι  ο Πανιώνιος είχε βάλει στο... μάτι τον Μαρουκάκη από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο τότε η Καλλιθέα παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι προτίμησε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και όχι να τον πουλήσει βάζοντας στα ταμεία της κάποιο ποσό.

Όπως και να έχει, ο "γάμος" τότε μεταξύ ποδοσφαιριστή και Πανιωνίου μπορεί  να μην έγινε, όμως τώρα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει "happy end" στο θέμα!

-Ποιος είναι ο Μαρουκάκης!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. και ενα ισπανο χαφ ειχε η καλλιθεα που ειναι ελευθερος πλεον που εκανε καλο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό είναι νομίζω να μην προτρέχουμε! Όχι μόνο στην περίπτωση Μαρουκάκη αλλά και σε κάθε άλλη μελλοντική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή