Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήλωση του Βασίλη Καράβολα

Σε προσωπική δήλωση   προχώρησε ο Βασίλης Καράβολας, ο οποίος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ, Μισαηλίδη. Ανλαυτικά: " ...

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο Βασίλης Καράβολας, ο οποίος βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ, Μισαηλίδη.


Ανλαυτικά:

" Με έκπληξη μου σήμερα διάβασα στην
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=129345193 ότι αποσκίρτησα από το ψηφοδέλτιο Μισαηλίδη. Πέρα από το γεγονός πως ο συντάκτης του άρθρου ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μου αλλά προφανώς και δεν επικοινώνησε και με τη γραμματεία του ερασιτέχνη να ρωτήσει αν όντως κατέθεσα δήλωση απόσυρσης το ρήμα αποσκίρτησα είναι εντελώς προσβλητικό.
Δεν ξέρω από που είχε αυτή την πληροφόρηση καθώς στο μπλογκ μου έγραψα ξεκάθαρα τη θέση μου. Αυτό το συμβάν έρχεται μετά την ψευδή επίθεση που δέχτηκα στη ΓΣ με θέμα την παρουσία μου στη ΓΣ της ΠΑΕ στο Μαρούσι στην οποία ο κύριος Τσακίρης αποφάσισε την πώληση της ΠΑΕ στον Ψωμιάδη.

Θέλω να θυμίσω στους κυρίους που με είπαν ψεύτη ότι υπάρχουν τα πρακτικά αυτής της συνέλευσης όπου υπάρχει κατάλογος των παρευρισκομένων μετόχων καθώς και πάνω από 10 μάρτυρες. Όποιος δε αμφιβάλλει μπορεί στο μπλογκ μου να δει αναλυτικά πως περιγράφω τι έγινε σε εκείνη τη συνέλευση (http://fermionsandbosons.blogspot.gr/2010_11_01_archive.html).

Προσωπικά και μετά από αυτές τις πρακτικές αρνούμαι να συμμετάσχω σε οποιοδήποτε κοινό ψηφοδέλτιο που θα υπάρχει το όνομα του κυρίου Τσάβαλου όπως θα αρνιόμουν να συμμετάσχω και σε κοινό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα υπήρχε το όνομα του κυρίου Μπέου. Αν όμως οι εκλογές πραγματοποιηθούν με δυο ξεχωριστά ψηφοδέλτια θα τιμήσω την υπογραφή μου. Δεν θα δώσω την ευκαιρία στον κύριο Τσάβαλο να εκμεταλλευθεί το απαρχαιωμένο καταστατικό και να ακυρώσει το δεύτερο ψηφοδέλτιο όπως συνέβει πριν 1.5 χρόνο. Οι κυριότεροι λόγοι που με έκαναν να ταχτώ με το ψηφοδέλτιο Μισαηλίδη είναι ότι η διοίκηση Τσάβαλου δείχνει εντελώς απρόθυμη να εφαρμόσει το νόμο στην ΠΑΕ καταθέτοντας ισολογισμό υπογεγραμμένο από ορκωτό λογιστή και ότι οι προπονητές και οι υπάλληλοι στον ερασιτέχνη είναι πολλούς μήνες απλήρωτοι.

Από τη στιγμή που οι λόγοι αυτοί υπάρχουν εγώ δεν αποσύρομαι ότι και να γράφουν οι εφημερίδες.


Β. Καράβολας "

4 σχόλια

  1. Κύριε Καράβολα γράφεται στο blog σας: "Από την άλλη ήρθε ενας Μπέος να μας πει τι; Ότι δεν είναι πίσω απο τον Μισαηλίδη αλλά υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο του. Μάλιστα. Και τον πιστέψαμε. Εκείνη τη στιγμή ένοιωσα εξαιρετικά άσχημα." και εδω γράφεται:"θα αρνιόμουν να συμμετάσχω και σε κοινό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα υπήρχε το όνομα του κυρίου Μπέου" αλλα θα είστε υποψήφιος με μια παράταξη που ο ίδιος υπονοείται οτι κρύβετε απ πίσω ο Μπέος....με αφήνεται άφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Κωνσταντίνου5 Απριλίου 2013 στις 5:50 μ.μ.

    Πεστε μας κύριε Καράβολα σε ποιον σύλλογο έχετε γραμμένα τα παιδιά σας. Τα έχετε στον Πανιώνιο; Αν ναι καλώς. Και δεν υποάρχει κανένα θέμα. Αν όχι με ποιο δικαίωμα ζητάτε τη ψήφο μας όταν έχετε τα παιδιά σας σε ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που δέχτηκαν να χρησιμοποιήσουν τον Μπεο για να εκλεγούν ειναι προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά μου λοιπόν:


    Ο γιός μου Κυριάκος κάνει πόλο στην ομάδα των μίνι παίδων του Πανιωνίου. Η χρονιά ξεκίνησε με προπονητή τον κύριο Αντώνη Κοκκινάκη ο οποίος λόγω των προβλημάτων του τμήματος παραιτήθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου.
    Η κόρη μου Δέσποινα κάνει πόλο στην ομάδα νεανίδων του Πανιωνίου. Στο τέλος Φεβρουαρίου με προσέγγισε ο κυριος Νικολόπουλος ( ο οποίος όταν σχηματιζόντουσαν τα ψηφοδέλτια ήθελε να μου κανονίσει και ένα ραντεβού με τον κύριο Τσάβαλο) και μου είπε ότι ο προπονητής κύριος Μαρκόπουλος είναι μήνες απλήρωτος και αντί να δώσουμε τις συνδρομές μας στον ερασιτέχνη να τις μαζέψουμε οι γονείς για να πληρώσουμε τον προπονητή. Πράγμα που συνέβει.
    Ο γιός μου Κυριάκος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο μαζί και με το γιο του Νίκου του Ροκά Φάνη. Λόγω σωματικής κατανομής (τα έχει τα κιλά του) στα οικογενειακά διπλά δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου και γι αυτό αναγκάστηκα να τον πάρω από τον Πανιώνιο. Και τώρα είναι στον ΑΟ Υμηττού. Μάλιστα στον ερασιτέχνη υπάρχει και η αλληλογραφία μου γι αυτό το ζήτημα με τον τότε πρόεδρο του ερασιτέχνη Τσακίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή