Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνθήματα κατά του Μπέου

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου κατά του Αχιλλέα Μπέου. Συνθήματα γραμμένα στους τοίχους έξω από το...

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου κατά του Αχιλλέα Μπέου. Συνθήματα γραμμένα στους τοίχους έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.


Όλα ξεκίνησαν στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, όπου ο Μπέος έδωσε το παρών, με τους «Πάνθηρες» να τον αποδοκιμάζουν έντονα, την ώρα που πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να μιλήσει.

Να σημειωθεί, πως λίγες μέρες πριν την Γ.Σ., φήμες είχαν δει το φως της δημοσιότητας περί ανάμειξης του Μπέου με την παράταξη του κ.Μισαηλίδη. Κάτι που αρνήθηκε βέβαια ο ίδιος ο Μπέος στην συνέλευση, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενα του, μη ξεχνώντας παράλληλα και την κόντρα που υπήρχε στο παρελθόν.

Το πρωί της Παρασκευής (05/04) ήρθε να προστεθεί ένα νέο συμβάν. Όποιος πέρασε από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα είδε σε αρκετά σημεία εξωτερικά του σταδίου διάφορα συνθήματα κατά του Αχιλλέα Μπέου.

Συνθήματα, με τα οποία οι οπαδοί ξεκαθαρίζουν πως δεν θέλουν καμία επιστροφή του Μπέου στον Πανιώνιο..

*(Η φωτογραφία με το σύνθημα που βλέπετε είναι η μόνη που μπορεί να δημοσιευθεί).

4 σχόλια

  1. oi idioi pou kapote ton apotheonate ton axilea. opos apotheonate ke tsakiri ke meta ton vrizete..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ότι ο Μπέος δεν έχει δουλεία στον Πανιώνιο, όπως δεν έχουν και οι εκκολαπτόμενοι Μπέοι (Σουφλέρης-Κουτλίδης) ,που τους διόρισε η σημερινή διοίκηση. Όπως οι Πάνθηρες διώξανε τον Μπέο να διώξουν και αυτούς τους 2 από την ΠΑΕ ,γιατι και αυτοι στήνουν παιχνίδια στην πλάτη των αγνών Πανιωνιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι εκκολαπτόμενοι Μπέοι τι έκαναν λέει; όταν φτάσουν το 1/10 από αυτά που έχει κάνει ο χοντρός θα μπορούμε να τους διώξουμε αφού μέσω των διαδικασιών του ερασιτέχνη εμείς διοικούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aμα ξερεις κατι για στημενα παιχνιδια να το λες δημοσια να το μαθουμε και εμεις οι ''αγνοι'' φιλαθλοι. το να λες πως η διοικηση του πανιωνιου στηνει παιχνιδια φετος χωρις να μιλας με στοιχεια ειναι εντελος ανοφελο και ανοητο γιατι ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα . Ειμαι σιγουρος πως δεν ισχυει κατι τετοιο αλλα περιμενω απαντηση να δω που στηριζεις το επιχειρημα σου . μην τα ισοπεδωνουμε ολα ! την εποχη μπεου και την φετινη χρονια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή