Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παίζει πολύ καλά ο Πανιώνιος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που από τα αποτελέσματά...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.


«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που από τα αποτελέσματά της φαίνεται πόσο καλή είναι και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα, με συνοχή και καλύτερη ψυχολογία», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου (16:00, ΕΤ1)  και πρόσθεσε:

«Ο Πανιώνιος έχει γεμάτο ρόστερ, ένα κράμα νεαρών παικτών με ταλέντο και έμπειρων που βοηθούν πολύ. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το πρώτο μετά από ένα μεγάλο κενό. Ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, όπως σε όλα τα παιχνίδια, να δείξουμε μέσα στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε σε μία σημαντική σειρά αγώνων μέχρι τώρα και να διεκδικήσουμε ως το τέλος τη νίκη».

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Κασελάκης, είπε από τη δική του πλευρά:

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με παίκτες πολύ επικίνδυνους, ειδικά εάν τους δώσεις δικαιώματα, θα κάνουν σίγουρα ζημιά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που μας πει οι προπονητές μας, επικεντρώνοντας την προσπάθειά μας στο να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια