Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγνώμη από οπαδούς, παραμένει ο «Ελέ»

Συνάντηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είχαν οπαδοί του Πανιωνίου το απόγευμα της Δευτέρας (14/01). Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των Παν...

Συνάντηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είχαν οπαδοί του Πανιωνίου το απόγευμα της Δευτέρας (14/01).


Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των Πανθήρων, αλλά και απλοί φίλαθλοι του Ιστορικού, συνάντησαν τον προπονητή των κυανέρυθρων, με τον οποίο και συζήτησαν για τα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Βέροια.

Οι οπαδοί του Πανιωνίου ζήτησαν συγνώμη από τον "Ελέ" για την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε από μερίδα φιλάθλων και του εξέφρασαν την στήριξη τους προς το πρόσωπο του.

Ο τεχνικός του Ιστορικού από την μεριά του, συγκινήθηκε από την κίνηση των οπαδών και τους ευχαρίστησε για την στήριξη τους.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από το πρωί της Δευτέρας (14/01) έχει έρθει σε επαφή αρκετές φορές με ανθρώπους της ομάδας, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία τους!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

16 σχόλια

  1. Τι παραμύθια ειναι αυτά ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλοι μαζί μπορούμε και θα πάμε καλά . Στοπ στη γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ 5 10? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που δεν ήρθες να τα πεις σε αυτούς τους 5-10(όπως τους μετρήσες)!!

      Διαγραφή
  4. Φιλε ποσοι τον αποδοκιμασαν και του πεταξαν μπουκαλια 1-2 ;; τι μας λες τωρα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμεις περιμενουμε μια συγνωμη απο τον ελε για τα οργια που βλεπουμε καθε κυριακη αλλα δεν μας την λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να μου πείτε, σε τι ακριβώς διαφέρει η ενέργεια αυτή (η οποία έγινε υπό την καθοδήγηση της διοίκησης της ΠΑΕ) με την ενέργεια που όλοι μας καταδικάσαμε πριν 2 χρόνια όταν κάποιοι από τους τότε Πάνθηρες, έκαναν ακριβώς το ίδιο με τον Γιώτη Σταματόπουλο, τον τότε εκλεκτό της διοίκησης τον "δικό μας Μουρίνιο" όπως έλεγαν.
    Θυμίζω ότι η κίνηση αυτή ουσιαστικά έθεσε τότε εκτός οπαδών πολλά άτομα που στιγματίστηκαν ως "τσάτσοι" της διοίκησης. Τώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο, από εκείνους που τότε έβριζαν τους προκατόχους τους...
    Και στο βάθος πάντα, τα συμφέροντα των διοικούντων, που παραμένουν αναλλοίωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η στήρηξη που δείχνει μερίδα οπαδών στον Ελε πιστεύω οτι θα εχει και ανταπόκρηση απο μεριά του και να καταλάβει οτι δουλεύη σε μία ομάδα με ιστορία 120 ετων και η ιστορία μας δεν θα επιτρέψει αλους πειραματισμούς ουτε απο αυτόν αλα ουτε και απο τους διοικούντες που εχουν κάνει γαργαρα την υπόθεση Σπυρόπουλου, αλήθεια τι γίνεται με αυτόν? γιατί εχουν σωπάσει και δεν μας ενημερώνουν αν τον εδωσαν απο τώρα και πόσα πειραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ,δεν ζήτησαν και δεν ζητούν συγνωμη,για κάτι που δεν έχουν ευθύνη...
    Θεωρούμε απαράδεκτο γεγονός,την ρίψη αντικειμένων στον εκάστοτε προπονητή της ομάδος μας και κυρίως σε αυτόν.
    Σας καλώ λοιπόν,να διαβάσετε την απάντηση μας ως απάντηση στο άρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ... ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... Ο ΕΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΘΗΡΑΣ, ΙΩΝΑΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επαναλαμβάνω ότι είπα,γιατί ξέρω πολύ καλά,ποιοι και πόσοι ήμασταν και για ποιο λόγο πήγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγα να μην σου ζητησουμε κ συγνωμη ρε ελε!!αμα δεν γουσταρεις φυγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ελε,ξερει πολυ καλα ποιος,απο που και γιατι τον εβρισαν..
    Επαναλαμβανω,πως δεν του ζητησαμε συγνωμη και ειδικα για αλλους.Τουλαχιστον αυτοι που πηγαμε,ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειμαστε,τι ζηταμε και τι αντιπροσωπευουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι πανθηρες στο ξαναλεμε δεν ζητησαν συγνωμη..δεν οφειλαν εξαλλου και ο ελε ξερει καλα οτι πανθηρας δεν ηταν γιατι απλα οι πανθηρες δεν πετανε μπουκαλακια μεσα απο τον οχλο... Οτι εχουν να του πουν το λενε στα ισα.. Βλεπε φωστηρα.. Λοιπον ασε τους πανθηρες με την ανακοινωση τους να λενε τι κανουν και τι οχι... Θοδωρης Σαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. esu pou piges re file ti antiprosopeueis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΣΥ, ΟΚ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή