Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλησιάζει ο Κις!

Ο Μπίλι Κις αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Άστον Γκιμπς στον Πανιώνιο. Ο έμπειρος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία την πε...

Ο Μπίλι Κις αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Άστον Γκιμπς στον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν στον Ιστορικό, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη.

Οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν την αγωνιστική αξία του Αμερικανού άσου, ενώ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του παίκτη.

Άλλωστε ο Κις διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ και παράλληλα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Ιστορικό, από την περσινή του παρουσία στην ομάδα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΙΣ? ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορουμε να παρουμε παιχτες μονο που αγωνιστηκαν περσυ στην ελλαδα λογω της γνωστης υποθεσης ζοροσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αμερικανοι λενε 'better the devil you know'.Θα συμφωνησω με τους φιλους οτι ο Κις δεν ειναι καμια σοyπερ επιλογη, ομως ξερει τη θεση, το πρωταθλημα, ειναι εμπειροτατος (γερονταρα για πολλους) και ειναι επιλογη χαμηλου ρισκου. Not bad...

    Νικος - East Attica

    ΑπάντησηΔιαγραφή