Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γιάννης Θωμάκος στα panionianea.gr

Ο αρχηγός της ομάδα Πόλο του Ιστορικού, Γιάννης Θωμάκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Ο έμπειρος άσος και γνωστό...

Ο αρχηγός της ομάδα Πόλο του Ιστορικού, Γιάννης Θωμάκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.


Ο έμπειρος άσος και γνωστός για τα κυανέρυθρα του αισθήματα, μίλησε για την φετινή νεανική ομάδα του Πανιωνίου στο Πόλο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως οι κυανέρυθροι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική, αλλά και στην μπασκετική ομάδα του Ιστορικού, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Θωμάκου στα panionianea.gr:

-Γιάννη, ποιος είναι ο στόχος της φετινής νεανικής ομάδας του Πανιωνίου;

«Ο φετινός Πανιώνιος είναι μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και πολλούς νέους σε ηλικία παίχτες. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή το συντομότερων δυνατόν και προσωπικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

-Βλέπεις ταλέντο στην ομάδα;

«Ναι, υπάρχουν κάποιοι νεαροί παίχτες που αν δουλέψουν όπως πρέπει μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα».

-Είναι γνωστό πως είσαι φίλαθλος του Πανιωνίου και παρακολουθείς τον Ιστορικό σε όλα τα αθλήματα. Οπότε, θέλω την άποψη σου για την ποδοσφαιρική ομάδα…

«Η ομάδα βλέπω πως είναι η του ύψους ή του βάθους, ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές έχει παίξει καλή μπάλα, αλλά δεν έχει διάρκεια και αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα».

-Η άποψη σου για την ομάδα μπάσκετ;

«Η ομάδα μπάσκετ παίζει καλό και ανταγωνιστικό μπάσκετ και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Άλλωστε εκεί υπάρχει και διοικητική ηρεμία με τον κ. Λιανό και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».

-Το μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο του Πανιωνίου;

«Με τον κόσμο του Πανιωνίου στο πλευρό της ομάδας ενωμένο και συσπειρωμένο, ο Ιστορικός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της κατάκτησης της κορυφής».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. να είσαι πάντα καλά Γιάννη και μακάρι όταν αποφασίσεις να σταματήσεις να σε δούμε σε πόστα στην ομάδα ακόμα και στο ποδόσφαιρο..γερός δυνατός θωμάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή