Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα συμβόλαια σε Κούρο, Ντούνη

Μπορεί το θέμα της ανανέωσης του Παναγιώτη Σπυρόπουλου να μην εξελίσσεται όπως το περίμεναν στον Πανιώνιο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν...

Μπορεί το θέμα της ανανέωσης του Παναγιώτη Σπυρόπουλου να μην εξελίσσεται όπως το περίμεναν στον Πανιώνιο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν πτοούνται από αυτό το γεγονός.


Η διοίκηση του Ιστορικού έχει προγραμματίσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να καλέσει τους Αλέξανδρο Κούρο και Μάρκο Ντούνη, για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές. Κάτι που δείχνει και την ικανοποίηση διοίκησης και τεχνικού τιμ για την προσφορά των ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Να σημειωθεί, πως τα τωρινά συμβόλαια των δύο νεαρών παικτών εκπνέουν στις 30 Ιουνίου του 2014, με τους ταλαντούχους άσους να δείχνουν θετικοί στο να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τους προταθεί από την κυανέρυθρη διοίκηση.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

8 σχόλια

  1. ετσι και υπεγραψε και κολοβος και κουντρι...ας τον σπυροπουλο ναι παει να δει τι ωραιες καρεκλες εχει ο παγκος του ολυμπιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κολοβος εχει υπογραψει ηδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Sofos Panionaras pou efere ton kolovo kai to paizei manager ithele na ton steilei ston gavro kai ekane olokliri manouvra stn pae..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που το ξερεις εσυ αυτο ρε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ton ekane to Koutlidi o Spyro na fusaei k to giaourti omws re magkes.
    Nomizw pws ola auta ta paidia(Kouros,Ntounis,Spyro) plirwnontai me vasiko mistho, kai oxi kai me megalh sunepeia, opote to pio swsto einai na ginoun oi ananewseis tous to suntomotero & gia agwnistikous alla & gia vioporistikous logous.
    Kai to vasikotero oti upograpsoun na to pairnoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατι βρωμαει η ειμαι πολυ καχυποπτοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΔΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΚΡΑ Κ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΗΓΕ ΨΙΛΑ. ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ , ΜΑΝΙΑΤΗΣ,ΣΙΟΒΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΑ....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή