Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπέγραψε ο Τόσκας!

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr , έβαλε την υπογραφή του σε διε...

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό. 


Ο 22χρονος αμυντικός έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας στο Σοφικό Κορινθίας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Έτσι, ο τεχνικός του Πανιωνίου άναψε το "πράσινο" φως, ώστε η διοίκηση να προχωρήσει στην μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Κάτι που τελικά και έγινε, με τον Τόσκα να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό και να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτάει η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ταλαντούχος άσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην κυπριακή Κυρήνεια και στον Πιερικό, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί και ως ανασταλτικός μέσος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός.....Ας ελπίσουμε όμως,αν μας βγει,να έχει πιο πολύ μυαλό από το άλλο το 20χρονο τσουτσεκι!! Βαρέθηκα να βλέπω τόσα χρόνια να τους κάνουμε όλους μάγκες κι εμείς,τ'αρχ@@@α μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή