Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχάριστα… μαντάτα για Μενδρινό!

Πρόγραμμα αποθεραπείας περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (26/11) για τους παίκτες του Ιστορικού. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχν...

Πρόγραμμα αποθεραπείας περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (26/11) για τους παίκτες του Ιστορικού.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίπολης δεν ανέβασαν ρυθμούς στην σημερινή προπόνηση, κάνοντας πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ των κυανέρυθρων.

Στα ευχάριστα της ημέρας, το γεγονός πως ο Κώστας Μενδρινός δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, παίρνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. epiteloys...ante giati me toys alloys... enas poiotikos xaf na kanei tin deiafora......kai na stamathsei o eleyueropoylos ta paixnidia me toys termatofilakes....tragikos o gianakopoylos......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να προσλαβει αμεσως η ΠΑΕ το παραπανω γιατι πρεπει να ειναι ο Φεργκιουσον σε καλυτερη εκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μάγκες όλοι έχετε γίνει προπονητές.Πάει καλά η ομάδα λέει ο άλλος π.χ γιατό παίζει ο Φανούρης , χάνουμε γιατί πχ δεν έπαιζε ο Κολοβός από την αρχή.Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους.Κάτι παραπάνω θα ξέρουν.Στο κάτω κάτω και λάθος επιλογή να κάνουν έχουν το δικαίωμα.Πέφτουμε όλοι από πάνω τους και γκρινιάζουμε.Δηλαδή αν ήμαστε 14οι ή 15οι τι θα γινότανε;Η ομάδα είναι πολύ καλή.Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν χωρίς γκρίνιες και στο τέλος θα είμαστε όλοι υπερήφανοι,που ούτως η άλλως είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή